Kütahya'da Deprem

Depremin derinliği 716 kilometre olarak açıklandı. Deprem anı bir çok iş yeri market ve mobese tarafın.


Asayis Haberleri Panosundaki Pin

özgürses - Kütahyada hissedilir derecede deprem HABERİN TAMAMINI İZLEYİNİZ.

Kütahya'da deprem. AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kütahyada 59 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD saat 0600da Kütahya nın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Yerin 716 kilometre derinliğinde olan deprem Altıntaş ilçesinin yanı sıra kent merkezi. Deprem Kütahya merkezine 77 km. AFAD henüz olumsuz bir ihbar gelmediğini açıkladı.

19 Mayıs 2011 günü Türkiye saati ile 2315te merkez üssü Türkiyenin Kütahya İline bağlı Simav. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün ölçümlerine göre saat 1310da. Kütahyada korkutan deprem.

Depremde 2 kişi hayatını kaybederken biri ağır 79 kişinin. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Altıntaş ilçesi Gecek köyü yakınların olarak saptadığı deprem saat 1404te meydana geldi. Kütahya Belediye Başkanı 5-6 saniye sürdü olumsuz bir durum yok dedi.

Merkez üssü Altıntaş ilçesi olan deprem çevre illerde de hissedildi. Kütahya Simavda deprem 19 mayıs 2011 tarihinde gece saat 2315te meydana gelen deprem kısa bir süre önce siyanür barajındaki çökmeyle sarsılan Kütahyayı vurdu. Mustafa Erdik depremin bölgede şiddetli hissedildiğini belirterek 200 civarında binada hasar bekliyoruz.

Kütahyada korkutan deprem 5le salladı. AFAD depremin merkez üssünün Kütahya büyüklüğünün ise 5 olduğunu açıkladı. Kütahyada deprem meydana geldi AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

49 Kandilli Rasathanesinin verilerine göre saat 1404te Kütahya Aydınlarda 49 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kütahya bu sabah saat 0728 sıralarında yaşanan orta şiddetli depremle güne başladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 39 olarak açıkladı.

AFAD verilerine göre Depremin derinliği 1207 km olarak ölçüldü. Son dakika haberine göre Ankara Eskişehir Afyon ve Kütahyada hissedilen bir deprem meydana geldi. Uzaklıkta Simav ilçesine yakın yaşandı.

Kütahyanın Simav ilçesinde büyüklüğü 59 olan depremin bu bölgede 1970de meydana gelen 72 büyüklüğündeki depremden sonra ikinci büyüklükte bir deprem olduğu öğrenildi. Deprem yerin 701 kilometre derinliğinde gerçekleşti. KÜTAHYADA DEPREM BEKLENİYOR MU.

Kütahyanın Simav ilçesinde meydana gelen deprem Manisanın Demirci ilçesinde de tüm şiddetini gösterdi. AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi. Kütahyanın Dumlupınar ilçesinde Richter ölçeğine göre saat 1001de 31 büyüklüğünde deprem meydana geldiMerkez üssü Dumlupınar ilçesi Yüylük köyü olan 31.

Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. If playback doesnt begin shortly try restarting your device. Kütahya Simavda 48 ve 47 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Kütahyada saat 1404te 5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi de depremin.

Kütahyanın Simav ilçesinde dün gece yerel saatle 2315te 59 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 2317 sularında merkez üssü Kütahya Simav olan 59 büyüklüğünde deprem meydana geldiKütahyanın Simav ilçesinde meydana gelen 59 büyüklüğündeki deprem. Deprem yerin 701 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1404te 50 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Kütahyada sabah saatlerinde merkez üssü Gediz ilçesi olan bir deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

KÜTAHYADA DEPREM BEKLENİYOR MU.


A Bilgi Haber Tespit Panosundaki Pin


Virusten Olen Kisi Et Aracinda Tasindi Guncel Haberler Gelin


Samsun Da Pitbull Dehseti Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Pitbull Kopek Fotograf


Haber Sitesi Adli Kullanicinin Haberbox Panosundaki Pin Baskanlar Marmaris Haber


Depremde Hasar Goren 30 Metrelik Minare Is Makineleriyle Yikildi Camiler Istinat Duvari


10 Kasim 2020 Doruk Gazetesi Sayfa 3 Haber Alintilar Kalkuta


Elazig Da Ilk Deprem Konutlari Tamamlandi 7 Ayda Yeni Bir Dilek Sitesi Dikildi Tanca


Bigudili Anne Blogger Yalniz Anne Olmak Babasiz Cocuk Buyutmek Anne Olmak Anne Ebeveyn Olmak


Haberler Panosundaki Pin


Van Da 3 6 Buyuklugunde Deprem Haber Hayat Ikiz


1 Milyon Evin Yarisi Sigortali Alaturka Online Dogal Afetler Evler Bina


Kutahya Da Kurumsal Kiracili 600 M2 Dukkan 2021 Duk Honda Isyeri


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


Guncel Panosundaki Pin


Habereyorum Adli Kullanicinin Anlar Panosundaki Pin Atina Yunanistan Haber


Kutahya Da Deprem Panige Neden Oldu Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Arastirma Enstitusu Haber Arastirma


Riski En Az En Cok Olan Sehirler Duzce Postasi Duzce Nin En Cok Okunan Gazetesi Yerel Haber Spor Sehir Haritalar Harita


Deprem Oncesi Alinacak Onlemler Deprem Sonrasi Yapilmasi Gerekenler Depreme Karsi Alinac Dekorasyon Fikirleri Ev Dekorasyon Fikirleri Kendin Yap Ev Dekorasyonu


Turkhaber Tv 2021 Tv Faaliyetler Kanal

Subscribe to receive free email updates: