Kütahya Deprem

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ali Çelik can ve mal kaybı olmadığını belirtti. Deprem yerin 701 kilometre derinliğinde gerçekleşti.


Selin Guler Adli Kullanicinin Zzcografya Panosundaki Pin Cografya Egitim Ders Calisma Ipuclari

Kütahyada 59 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kütahya deprem. Son depremler Uşak Aydınlara bağlı Altındaşta meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Peki Kütahya depremi saat kaçta meydana geldi merkez üssü neresi.

Bu depremi daha başka sarsıntılar takip etmiş ve haftalar sonra dahi. Depremin magnitüdü Ms72 Ayhan vd 1981 odak derinliği ise 15-18 km arasındadır. Kütahyanın Simav ilçesinde önceki gün meydana gelen 5 9 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya çalışılırken ağır bilanço da ortaya çıkmaya başladı.

Merkez üssü Kütahyanin Altintas ilçesi olan 50 siddetindeki deprem saat 1404de meydana geldi. Kütahyada deprem Kütahya 50 ile sallandı. Yapılan son dakika açıklamasına göre saat 2154te Kütahyanın Simav ilçesinde 31 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son dakika deprem haberiAFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 28 Mart 1970 tarihinde Türkiye Saati ile 2302 TSde meydana gelen ve Türkiye deprem tarihine Gediz Depremi adı ile geçen bu depremin dışmerkezi Akçaalan Köyü ile Gediz - Emet yolu arasında kalan Bozbağlar sırtında yer almaktadır. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş.

Kütahya İlinde Gerçekleşen Son Deprem 19 Temmuz 2021 Tarihinde 1509 Saatinde 12 Şiddetinde Meydana Gelmiştir. Depremde Batı Anadolu sarsılmıştır. AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Kütahya depremine ilişkin son dakika bilgileri haberimizde. Saat 2317 sularında merkez üssü Kütahya Simav olan 59 büyüklüğünde deprem meydana geldiKütahyanın Simav ilçesinde meydana gelen 59 büyüklüğündeki deprem. 2011 Simav depremi veya Kütahya depremi 19 Mayıs 2011 günü TSİ 2315te Türkiyenin Kütahya iline bağlı Simav ilçesi merkez üssünde 59 M w büyüklüğünde gerçekleşen ve İstanbul Kocaeli Sakarya Ankara Çanakkale Bilecik Bursa Balıkesir Yalova Afyonkarahisar Isparta Eskişehir Uşak İzmir Manisa ve Edirne de de hissedilen tektonik.

Gediz Depremi 28 Mart 1970 tarihinde mahallî saatla 2300ten az sonra merkezi Kütahya nın batısındaki Gediz yöresinde meydana gelen deprem. Kütahyada sabah erken saatlerde küçük bir deprem yaşandı. Yer kabuğunun 5 KM derinliğinde oluşan deprem.

Kandilli Rasathanesi tarafından alınan son dakika deprem bilgisine göre Kütahyanın Simav ilçesinde 2154te 31 büyüklüğünde deprem oldu. Emlak Pencerem Deprem Haberleri - 8 Ekim 2020 - İstanbul Hemen her saat deprem yaşanan Türkiye topraklarında bu sabah saatlerinde yeni bir deprem haberi geldi. Son Dakika Güncel Haberler - Marmara ve Ege Bölgesi ile İç Anadolunun büyük bölümü bu gece merkez üssü Kütahyanın Simav İlçesi olan Richter ölçeğine göre 59 büyüklüğünde.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 1404te meydana gelen depremin şiddeki 50 olarak açıklandı. Kütahya Valiliği koordinesinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi DPÜ ile Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFAD iş birliğiyle Kütahya Deprem Çalıştayı düzenlenecek. Şu ana kadar bölgede 35 artçı deprem meydana geldi.

Geçmişte büyük depremlerin yaşandığı Kütahya her an büyük deprem üretecek potansiyele sahip. 21052011 1040 Türk Telokomdan Deprem Bölgesine Destek. Veriler 10 Dakikada Bir Güncellenmektedir.

Deprem kisa süreli panige neden olurken Afyonkarahisar ve Eskisehirde de hissedildi.


1 Milyon Evin Yarisi Sigortali Alaturka Online Dogal Afetler Evler Bina


Image From Http Www Exploreristanbul Com Image B All Cities Turkey Map Gif Trabzon Canakkale Kutahya


18 Haziran 2015 Sayi 57 Sayfa 3 Kutahya Doruk Gazetesi Gazete


Guncel Panosundaki Pin


Turkiye Nin Ovalari Ekonomik Cografya Fiziki Cografya Altinci Sinif


Kutahya Da Deprem Panige Neden Oldu Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Arastirma Enstitusu Haber Arastirma


Kutahya Tamga Ekibi Deprem Alaninda Alanlar


10 Kasim 2020 Doruk Gazetesi Sayfa 3 Haber Alintilar Kalkuta


Oguz Topoglu 28 Mart 1970 Kutahya Gediz Depremi Fotograflari Ha Fotograf Tarih Marti Ni


Kutahya Da Kurumsal Kiracili 600 M2 Dukkan 2021 Duk Honda Isyeri


Kutahya Galeri


Tarihtebgn Panosundaki Pin


A Bilgi Haber Tespit Panosundaki Pin


Sn Alim Isik Sozum Sizedir Home Fashion Mimari Betonarme


Son Dakika Ege De Deprem Kutahya Doruk Gazetesi Deprem 2020 Bina Istanbul Gecmis Olsun


Ankara Nin Akyurt Ilcesi Sabah Saatlerinde Depremle Sallandi Saat 06 42 De Baslayan 3 8 Siddetindeki Depremin Ardindan Ilce Merkezi 06 54 Gecmis Olsun Ankara


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


Elazig Da Ilk Deprem Konutlari Tamamlandi 7 Ayda Yeni Bir Dilek Sitesi Dikildi Tanca


Habereyorum Adli Kullanicinin Anlar Panosundaki Pin Yunanistan Haber Yorum

Subscribe to receive free email updates: