Kutahya Deprem

Deprem sonrasında vatandaşlar kendilerini dışarıya attı. Kütahyada şiddetli deprem.


Guncel Panosundaki Pin

Afyon Bursa Ankara ve Eskişehirde de hissedildi.

Kutahya deprem. Deprem anı bir çok iş yeri market ve mobese tarafın. Kütahyanın Simav ilçesinde meydana gelen deprem Manisanın Demirci ilçesinde de tüm şiddetini gösterdi. Deprem kısa süreli paniğe neden olurken Afyonkarahisar ve Eskişehirde de hissedildi.

AFAD Kütahyada saat 0600da gerçekleşen depremin büyüklüğünü 38 olarak duyurdu. En son kütahya deprem haberleri anında burada. Deprem birçok ilden hissedildi.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1404te 50 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 50 olarak açıkladı. Kütahyanın yanı sıra çevre illerde de hissedilen depremde Aydınlar ve çevresindeki köylerdeki binalarda çatlaklar oluşurken ana depremin ardından en büyüğü 32 şiddetinde 30 artçı deprem.

31 Ağustos 2021 Salı 1716. 12012021 1353 Gizemli Frig vadisinin en dikkat çekici eseri. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 39.

2011 Simav depremi veya Kütahya depremi 19 Mayıs 2011 günü TSİ 2315te Türkiyenin Kütahya iline bağlı Simav ilçesi merkez üssünde 59 M w büyüklüğünde gerçekleşen ve İstanbul Kocaeli Sakarya Ankara Çanakkale Bilecik Bursa Balıkesir Yalova Afyonkarahisar Isparta Eskişehir Uşak İzmir Manisa ve Edirne de de hissedilen tektonik deprem. Son dakika haberine göre Kütahyada öğle saatlerinde bir deprem meydana geldi. Öğleden sonra saat 1404 sıralarında Kütahya merkezli bir deprem korku ve paniğe neden oldu.

Haber merkezine göre Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 50 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Veriler 10 Dakikada Bir Güncellenmektedir. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen Eskişehir ve Afyonkarahisarda da hissedilen ve korku yaratan 50 büyüklüğündeki deprem anında yaşananlar kamer.

Kütahya Simav ardarda depremlerle sallandı. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından AFAD alınan son dakika bilgisine göre Kütahyanın Altıntaş ilçesinde 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremde şu ana kadar. Sosyal medyada çok. Kütahyanın Gediz ilçesinde deprem oldu.

Günün son dakika deprem haber Kütahya ilinden geldi. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 50 şiddetindeki deprem saat 1404de meydana geldi.

Kütahya İlinde Gerçekleşen Son Deprem 19 Temmuz 2021 Tarihinde 1509 Saatinde 12 Şiddetinde Meydana Gelmiştir. Saat 1404te merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 03 Mayıs 2012 Kütahyada 51 şiddetinde deprem olduEGE Bölgesi ile Marmaranın güneyi akşam saatlerinde merkez üssü Kütahya olan Richter ölçeğine göre 51 bü.

Kütahyada sabah saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi. Son Dakika Kütahya Deprem Haberleri Son dakika Kütahya Deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kütahya da saat 1404te bir deprem meydana geldi.

AFAD saat 0600da meydana ve merkez üssü Gediz ilçesi olan depremin büyüklüğünü 38 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1404 sularında 50 büyüklüğünde bir deprem oldu. İlk deprem 60 büyüklüğünde meydana gelirken ardından 46 39 ve 40 büyüklüğünde üç artçı deprem daha oldu.

AFAD saat 1404te merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Kütahyada 50 büyüklüğünde deprem.


Selin Guler Adli Kullanicinin Zzcografya Panosundaki Pin Cografya Egitim Ders Calisma Ipuclari


10 Kasim 2020 Doruk Gazetesi Sayfa 3 Haber Alintilar Kalkuta


Son Dakika Ege De Deprem Kutahya Doruk Gazetesi Deprem 2020 Bina Istanbul Gecmis Olsun


Haberler Panosundaki Pin


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


Riski En Az En Cok Olan Sehirler Duzce Postasi Duzce Nin En Cok Okunan Gazetesi Yerel Haber Spor Sehir Haritalar Harita


Deprem Oncesi Alinacak Onlemler Deprem Sonrasi Yapilmasi Gerekenler Depreme Karsi Alinac Dekorasyon Fikirleri Ev Dekorasyon Fikirleri Kendin Yap Ev Dekorasyonu


1 Milyon Evin Yarisi Sigortali Alaturka Online Dogal Afetler Evler Bina


Kutahya Tamga Ekibi Deprem Alaninda Alanlar


Image From Http Www Exploreristanbul Com Image B All Cities Turkey Map Gif Trabzon Canakkale Kutahya


Kutahya Da Deprem Panige Neden Oldu Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Arastirma Enstitusu Haber Arastirma


18 Haziran 2015 Sayi 57 Sayfa 3 Kutahya Doruk Gazetesi Gazete


Eker Triko Degerli Ogretmenlerimizin Ogretmenler Gununu Kutlar Ekertriko Giyim Bayangiyim Bayan Ogretmen Triko Hirka Etek


A Bilgi Haber Tespit Panosundaki Pin


Tarihtebgn Panosundaki Pin


Habereyorum Adli Kullanicinin Anlar Panosundaki Pin Yunanistan Haber Yorum


Leni Lisa N Lori As Ed Edd N Eddy The Loud House Amino Amino Edd Ed And Eddy Ed Edd N Eddy


Elazig Da Ilk Deprem Konutlari Tamamlandi 7 Ayda Yeni Bir Dilek Sitesi Dikildi Tanca


Oguz Topoglu 28 Mart 1970 Kutahya Gediz Depremi Fotograflari Ha Fotograf Tarih Marti Ni

Subscribe to receive free email updates: